DBH - Distincția și rafinamentul din centrul Bucureștiului

Bine aṭi venit ȋn lumea DBH! O lume a bunului gust, discretă ṣi exclusivistă, ȋn care fiecare oaspete este un invitat de onoare.
Camerele intime, elegante, cu mobilier personalizat, sunt gȃndite pentru a vă asigura confortul necesar unui sejur memorabil dar ṣi relaxant.
Ṣtim cȃt de dificil poate fi uneori să te organizezi ȋntr-un oraṣ străin. De aceea, am implementat un sistem de servicii integrate, profesioniste prin care să aveṭi acces constant la tot ce vă este necesar, de la soluṭii de business de cea mai bună calitate pȃnă la modalităṭi de relaxare sau distracṭie. Fie că vorbim despre activităṭi sportive, terapii SPA, tururi ale oraṣului, experienṭe culinare variate sau viaṭa de noapte, la DBH veṭi găsi ȋntotdeauna cele mai bune variante, personalizate ȋn funcṭie de dorinṭele fiecăruia, dar ṣi oameni special pregătiṭi pentru vă ȋndruma.
Promptitudinea este unul din cuvintele care ne caracterizează cel mai bine iar staff-ul atent ṣi prietenos va fi alături de dumneavoastră oferindu-vă ghidare ṣi suport permanent acolo unde aveți nevoie.

Poziționarea strategică este unul dintre principalele avantaje ale DBH.
Suntem în nordul capitalei, lângă principala zonă de business, Promenada și Băneasa Mall dar și lângă una dintre cele mai apreciate zone de food&entertainment.

Indiferent de scopul vizitei ȋn Bucureṣti, cu DBH fiecare călătorie se transformă ȋntr-o vacanṭă.