Regulament Concurs "De Bucarest con amor"

REGULAMENTUL CONCURSULUI ONLINE „DESDE BUCAREST CON AMOR”

1. ORGANIZADORII:
Los concursantes son organizadores de este sitio web de Facebook https://www.facebook.com/DescoperimRomania.ro/, este es un concepto de DescoperimRomania.ro si administrat de www.descoperimromania.ro. Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Reglamentación oficial en este caso en público y en público, según la legislación de Rumania.

Prezentul regulament sta in mod gratuit la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, putand fi consultat pe site-urile www.descoperimromania.ro htti https://www.dbhbucharest.ro/ro-ro

2. PERIOADA DE DESFASURAR
Intervalo de desfases en este sentido en la fecha 08 de febrero - 17 de febrero de 2019.

Mecanismele de castig sunt:
Tragere la sorti, extragerea se va face prin www.random.org dintre toti participantii eligibili, inregistrati conform mecanismelor descrise.
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe page of Facebook / DescoperimRomania.ro.

3. INSCRIEREA EN CONCURSOS
La participación en la participación en la participación en la participación en la actividad pública se concede en la concursación en la consulta y en la instrucción.

Sol de instrucción:
-Participantul trebuie sa raspunda in comentarii cu 3 emoticoane la provocea "Tu cum îi spui că îl / o iubești?
-Participantul trebuie să aprecieze page of Facebook / DescoperimRomania.ro
-Participantul trebuie să aprecieze page of Facebook / DBHBucharest
-Participantul trebuie să distribuie postarea.
-Participantul trebuie să eticheteze persoana iubita en comentariu.
-Participantul se poate inscrie in concurrent o singura data.

Organizatorii isi rezerva dreptul of a sterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta, limbaj neadecvat sau apartenente politice etc. Organizatorii isi rezerva dreptul a a valida inscrierea concuerda con un uso para el cuidado de la salud y la salud mental.
Organizatorii isi rezerva dreptul a a do of a page interventiile si utilizatorii care genereaza conversatii neconforme referiteare concurrirare concurrent, ignorand prevederile prezentului regulament sau avand in mod repetat insi en ventar prevederilor prezentului regulament.

Prin înscrierea la concursa, participantul garanteaza ca are varsta minima implinita of 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte.
Un participante poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) en orice moment daca Organizatorii observe orice fel de comportament considerando la importancia de la concursul i prezentul regulament. Organizatorii considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestuiregregment si consider or orice cu privire la participante adevarate si corecte.
En el caso de la investigación de oricaror neconcordante la cele de mai sus, Organizatorii nu vor considera respectiva participare valida.

4. DREPTUL LA PARTICIPARE
La participación de la mujer concuerda con el cuidado de la persona y la mujer como mínimo de 18 años, sexo indiferente, religión nacional. A excepción de la actividad, participación en la participación concurre en la organización organizada por los medios de comunicación, por ejemplo, si se trata de la escuela de graduación y si se tiene en cuenta.

5. PREMII
Premiul acordat, pentru castigatorul organizatorului www.descoperimromania.ro este:
- un fin de semana romántico en la DBH de Bucarest en el 22 de febrero de 2019;
En cadrul acestui concurre, esta posibilidad es inminente premiului prin contravaloarea acestuia in bani si / sau in alte obiecte, dupa cum nu this permisa, in situ situ, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.
Daca persoanele declara castigatoare nu confirma primirea informatiilor despre castig si nu trimit datele de verificare a identitatii lor, conformidad indicatiilor Organizatorilor, en términos del máximo 48 de ore de la data afisarii rezultatului concursului, va avea locue o nouaua extragere.

6. INTRERUPEREA CONCURSULUI
Concursul va a utilizar una ventana de inicio de sesión en una de las principales publicaciones de un organizador, un miembro de su organización, una publicación en Facebook Https://www.facebook.com/DescoperimRomania.ro/ si prin site-ul www.DescoperimRomania.ro.
TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
Organizatorii concursului nu sunt raspunzatori de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea cazand in sarcina persoanelor castigatoare.

7. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prin inscrierea si participea the concurrent, participantii si castigatorii declara ca sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament s sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, datele lor cu caracter personal, respectiv: nume, prenume, numar de telefon, adresa, Dirección de correo electrónico, antes y después de la publicación. Concursuuuuuuuuuu en vederea transmiterii sau predarii premii, fara alte obligatii sau plati.

8. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizatori si participantii the concurs se vor rezolva pe cale amiabila. Organizatorii nu isi vor asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti ..
Organizatorii isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text / comentariu Participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent. Organizatorii isi rezerva dreptul de a esterge postari ce lezează imaginea companiei sau a concurentilor inscrisi, en modo directo sau prin asociere.
Organizatorii nu sunt raspunzatori sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din acesta actiune.

9. FINAL DE CLAUZE
Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt cuidado determinar imposibilitatea validarii unui castigator y reluarea extragerii pana la validarea unui alt castigator, de ejemplu: imposibilitatea euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuinezinez para obtener más información. .
Organizatorii va lua