Regulament Concurs "Van Boekarest met liefde"

REGULAMENTUL CONCURSULUI ONLINE "UIT BOEKAREST MET LIEFDE"

1. ORGANIZATORII:
Concursul is un organizator si este sustinut pe page de Facebook https://www.facebook.com/DescoperimRomania.ro/, este conceput de DescoperimRomania.ro si administrat de www.descoperimromania.ro. Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevenderi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public, conform legislatiei aplicabile in Romania.

Prezentul regulament sta in mod gratuit la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, putand fi consultat pe site-urile www.descoperimromania.ro şi https://www.dbhbucharest.ro/ro-ro

2. PERIOADA DE DESFASURARE
Intervalul de desfasurare a concursului este in perioada 08 februarie - 17 februari 2019.

Mecanismele de castig sunt:
Tragere la sorti, extragerea se va face prin www.random.org dintre toti participantii eligibili, inregistrati conform mecanismelor descrise.
Rezultatele extragerii vor fi publicate op Facebook / DescoperimRomania.ro.

3. INSCRIEREA IN CONCURS
Pentru a participa la concurs participantii trebuie sa acceseze paginile pe care zijn loc concursul si sa urmeze instructiunile descrise pentru a participa.

Instructiunile sunt:
-Participantul trebuie sa raspunda în comentarii cu 3 emoticoane la provocarea "Tu cum îi spui că îl / o iubeşti?
-Participantul trebuie să aprecieze pagina de Facebook / DescoperimRomania.ro
-Participantul trebuie să aprecieze pagina de Facebook / DBHBucharest
-Participantul trebuie să distribuie postarea.
-Participantul trebuie să eticheteze persoana iubita in comentariu.
- Deelnemen aan inbraakinbrenging in overeenstemming met de singuragegevens.

Organizatorii isi rezerva dreptul de asterge comentariile obscene sau alt gen de texte zorg promoveaza violenta, limbaj neadecvat sau apartenente politice etc. Organizatorii isi rezerva dreptul de a valida inscrierea in concurs een utilizatorilor care nu respecta cerintele concursului.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a elimina de pe pagina interventiile si utilizatorii zorg genereaza conversatii neconforme referitoare la concurs, ignorand prevernes prezentului regulament sau avand in mod repetat solicitari in afara prevederilor prezentului regulament.

Prin înscrierea la concurs, participantul garanteaza ca are varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte.
Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorii observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament. Organizatorii considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.
In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorii nu vor considera respectiva participare valida.

4. DREPTUL LA PARTICIPARE
Poate participa la acest komt overeen met orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, naţionalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul / sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

5. PREMII
Premiul acordat, pentru castigatorul organizatorului www.descoperimromania.ro este:
- un weekend romantic la DBH Bucharest în perioada 22 - 24 februari 2019;
In cadrul acestui komt overeen, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si / sau in alte obiecte, dupa cum nue permisa, in nicio situation, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.
Daca persoanele declarate castigatoare nu confirm primirea informatiilor despre castig si nu trimit datele de verificare a identitatii lor, conform indicatiilor Organizatorilor, in termen van maximum 48 de ore de la gegevens afisarii rezultatului concursului, va avea loc o noua extragere.

6. INTRERUPEREA CONCURSULUI
Concursul va putre fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorilor, dar nu inainte ca acestia sa anunte publicul prín page de Facebook Https://www.facebook.com/DescoperimRomania.ro/ si prin site-ul www.DescoperimRomania.ro.
TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
Organizatorii concursului nu sunt raspunzatori de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea cazand in sarcina persoanelor castigatoare.

7. PRELUCRAREA DATELOF CU CARACTER PERSOONLIJK
Prin inscrierea si participarea la concurs, participantii si castigatorii declara ca sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament si de acord ca, in cazul in care vor castiga, datele lor cu caracter personal, respectiv: nume, prenume, numar de telefon, adresa, adresa de e-mail, sa fie prelucrate si folosite pentru organizarea Concursului si in vederea transmiterii sau predarii premiilor, fara alte obligatii sau plati.

8. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizatori si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila. Organizatorii nu isi vor asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti ..
Organizatorii isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text / comentariu deelnemer la concurs, daca va consider ca acesta este licentios sau indecent. Organizatorii isi rezerva dreptul de asterge postari ce lezează imaginea companiei sau a concurentilor inscrisi, in mod direct sau prin asociere.
Organizatorii nu sunt raspunzatori sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din acesta actiune.

9. CLAUZE FINALE
Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator si reluarea extragerii pana la validarea unui alt castigator, de exemplu: imposibilitatea notificarii in scris a castigatorului cauzata de schimbarea adresei de e-mail sau neprimirea / necitirea corespondentei de catre acesta enz .
Organizatorii va lua