Regulament Concurs "Od Bukaresztu z miłością"

REGULAMENTUL CONCURSULUI ONLINE "OD BUCHARESTU Z MIŁOŚCIĄ"

1. ORGANIZATORII:
Concursul są organizatorami i organizatorami stron internetowych Facebook https://www.facebook.com/DescoperimRomania.ro/, este conceput de DescoperimRomania.ro si administrat de www.descoperimromania.ro. Concursul se va desfasura conformis regulului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulowany oficjalny w Cauza este intocmit si facut public, conform legislatiei aplicabile in Romania.

Prezentul regulament sta in mod gratuit la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, putand fi consultat pe site-urile www.descoperimromania.ro şi https://www.dbhbucharest.ro/ro-ro

2. PERIOADA DE DESFASURARE
Intervalul de desfasurare a concursului este in perioada 08 februarie - 17 februarie 2019.

Mecanismele de castig sunt:
Tragere la sorti, extragerea se va face prin www.random.org dintre toti participantii eligibili, inregistrati conform mecanismelor description.
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe pagina de Facebook / DescoperimRomania.ro.

3. INSCRIEREA IN CONCURS
Pentru a uczestnik la concurs uczestnik trebuie as acceseze paginile pe care to loc concursul si sa urmeze instructiunile opisujący pentru a participa.

Instructor sunt:
-Participantul trebuie sa raspunda în comentarii cu 3 emoticoane la provocarea "Tu cum îi spui că îl / o iubeşti?
-Participantul ma wbudowaną stronę na Facebooku / DescoperimRomania.ro
-Participantul trebuie să aprecieze pagina de Facebook / DBHBucharest
-Participantul trebuie să distribuie postarea.
-Participantul trebuie să eticheteze persoana iubita in comentariu.
-Participant ins poed in concurs o singura data.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a sterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta, limbaj neadecvat sau apartenente politice etc. Organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a utilizatorilor care nu respecta cerintele concursului.
Organizatorii isi rezerva de elimina de pe pagina interventiile si utilizatorii care genereaza conversatii neconforme referitoare la concurs, ignorand prevederile prezentului regulament sauand w mod repetat solicitari in afara prevederilor prezentului regulament.

Prin înscrierea la concurs, participantul garanteaza ca to varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte.
Un participate poate fi arcalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) w orice moment daca Organizatorii observa orice fel de comportamente as nepotrivit cu concursul si prezentul regulament. Organizatorii uznawana jest za instytucję nadzorczą i zgadza się na to, aby była ona ważna w stosunku do uczestnika adevarate si corecte.
W cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorii nu vor considerera respectiva participare valida.

4. DREPTUL LA PARTICIPARE
Poate uczestnik la acest zgadza się, że orice persoana fizica care to varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, naţionalitate sau religie. Principles of the la acestea, nu pot parte la concurs, orgės reglamente, organización, precum si sotul / sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

5. PREMII
Premiul acordat, pentru castigatorul organatorului www.descoperimromania.ro este:
- nie weekend romantyczny la DBH Bukareszt în perioada 22 - 24 lutego 2019 r .;
W cadrul acestui zgadza się, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si / sau w alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.
Daca persoanele oświadcza, że opatrzono klauzulą potwierdzającą, że ma ona charakter informacyjny lub jest niezgodna z wymogami określonymi w art. 4 ust.

6. INTRERUPEREA CONCURSULUI
Concursul va putea fi intrerupt doar w caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorilor, dar nu inainte ca acestia sa anunte publiculie Principina de Facebook Https://www.facebook.com/DescoperimRomania.ro/ si prin-ul www.DescoperimRomania.ro.
TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
Organizatorzy są zobowiązani do pokrycia kosztów z tytułu świadczenia usług, ale są zobowiązani do zapłacenia zaliczki na jej rzecz, acestea cazand w sarcina persoanelor castigatoare.

7. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Principi in priemonės priemonės atitinką, že členským štátom, ktorým štáty údajícím údajícím údajícím údajícím údajícím údajícím údajícím údajícím údajícím údajícím údajícím údajícím údajícím. adres e-mail, sa fie prelucrate si folosite pentru organizarea Concursului si in vederea transmiterii sau predarii premiilor, fara alte obligatii sau plati.

8. LITIGII

Zdarzają się sytuacje, w których nie można uzyskać dostępu do innych usług. Organizatorii nu isi vor asumi nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre uczestnik ..
Organizatorii isi rezerva dreptul unilateral de descalifica un text / comentariu uczestnik la concurs, daca va rozważy ca acesta este licentios sau nieprzyzwoity. Organizatorii isi rezerva dreptul de a sterge posta ce lezează imaginea companiei sau a concurentilor inscrisi, w mod direct sau prin asociere.
Organizatorii nu su raspunzatori sub nici o forma pentru kontynencie generalnym i prywatnym w acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din acesta actiune.

9. CLAUZE FINALE
Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator si reluarea extragerii pana la validarea unui alt castigator, de exemplu: imposibilitatea notificarii in scris a castigatorului cauzata de schimbarea adresei de e-mail sau neprimirea / necitirea corespondentei de catre acesta etc .
Organizatorii va lua