DBH - Distincție și rafinament în centrul Bucureștiului

ANUNȚ IMPORTANT!

Cea mai mare prioritate a noastră este siguranța și sănătatea oaspeților și angajaților noștri. Ca urmare a contextului actual, hotelul nostru nu va mai accepta rezervări pentru o perioadă nedeterminată. Vom reveni cu actualizări, în funcție de evoluția stării de urgență. Suntem nerăbdători să vă întâmpinăm cât mai curând! Pentru orice situații urgente, vă rugăm să sunați la: 0730 950 567.Bine ați venit în lumea DBH! O lume a bunului gust, discretă și exclusivistă, în care fiecare oaspete este un invitat de onoare. Camerele intime, elegante, cu mobilier personalizat, sunt gândite pentru a vă asigura confortul necesar unui sejur memorabil dar și relaxant.

Ṣtim cât de dificil poate fi uneori să te organizezi într-un oraș străin. De aceea, am implementat un sistem de servicii integrate, profesioniste prin care să aveți acces constant la tot ce vă este necesar, de la soluții de business de cea mai bună calitate până la modalități de relaxare sau distracție. Fie că vorbim despre activități sportive, terapii SPA, tururi ale orașului, experiențe culinare variate sau viața de noapte, la DBH veți găsi întotdeauna cele mai bune variante, personalizate în funcție de dorințele fiecăruia, dar și oameni special pregătiți pentru vă îndruma. Promptitudinea este unul din cuvintele care ne caracterizează cel mai bine, iar staff-ul atent și prietenos va fi alături de dumneavoastră oferindu-vă ghidare și suport permanent acolo unde aveți nevoie.

Poziționarea strategică este unul dintre principalele avantaje ale DBH. Suntem în nordul capitalei, lângă principala zonă de business, Promenada și Băneasa Mall dar și lângă una dintre cele mai apreciate zone de food&entertainment.

Indiferent de scopul vizitei în București, cu DBH fiecare călătorie se transformă într-o vacanță!