Despre noi

DBH este o afacere de familie, rezultată din pasiunea pentru tot ce înseamnă zona de servicii hoteliere, dar și din experiența în industrie. De aproape 7 ani, oferim servicii de înaltă calitate turiștilor români și străini, deopotrivă. Suntem pregătiți să facem față celor mai exigente pretenții și răspundem prompt tuturor solicitărilor, de fiecare dată. Credem că într-o lume agitată și în continuă mișcare, călătoriile, indiferent de scopul lor, trebuie să fie o experiență pozitivă și care să ne încarce cu energie. Asta încercăm să le oferim tuturor celor ce ne trec pragul. 

Ionuț Șerban, GM

„De când am pus bazele acestei afaceri, mi-am propus să cresc un brand românesc recunoscut în piață pentru calitate, profesionalism și corectitudine. Aici, la DBH, respectăm standardele occidentale din industrie și încercăm să aducem cât mai multe elemente noi și originale în interacțiunea cu oaspeții noștri. Personal, încerc să discut cu cât mai mulți dintre ei, le cer feedback, schimbăm idei, păreri sau impresii. Atât eu, cât și întreaga echipă, ne adaptăm constant abordarea în funcție de fiecare persoană și necesitățile sale. 
Punem mare preț pe ospitalitate și atenția la acele mici detalii care fac diferența. Vreau ca DBH să atragă clienți care să ne împărtășească și să ne aprecieze principiile. Iar asta îi va face să revină la noi de fiecare dată când au ocazia.”